lördag 18 juni 2011

Mycket produktiv dag!

Hinner ju inte skriva här... ska bli bättre på det!!! Har nu varit hemma en hel vecka o sjuk, allt känns helt ok när jag går här hemma och pysslar med sådant som "ska" göras, o måste göras men så fort jag tänker på att hinna med jobb också sätter hjärtklappningen igång direkt... Ska träffa doktorn på måndag så får vi se vad han säger... I vilket fall som helst börjar semestern diretkt efter midsommar, nja semester o semester är väl att ta i men föräldraledighetern iaf... 6 veckor ledigt... med 4 barn... uj uj uj, kommer man att bli männiksa efter det igen?! Flickorna är enormt krävande just nu, viljor av stål kan man lugnt säga!
  Men hur som helst har vi fått massor gjort idag, Håkan har städat garaget, kört massor till returpunkten och plockat i ordning, så underbart, cyklar och trillingvagn kommer faktiskt in nu, dessutom har han klippt gräset! Själv har jag rensat alla rabatter, lagt sten runt muren, samt sett till flickorna med mat osv. mao en mycket produktiv dag! Känns så skönt. Anton har varit på kalas för Patrik (som vi träffade i Egypten i januari) på Busfabriken, han var jättenöjd när han kom hem!
  Slutligen blev det lite grillat för oss äldre (Anton inräknad) och nu lite vattenpipa (Anton exkluderad...), lite musik och vuxenmys!!!
Puss & god natt!

Inga kommentarer: